Faciliteter

Fælleskøkkener


Det sociale centrum for hver etage er fælleskøkkenet! Selvom hvert værelse her har sit eget te-køkken med vask, køleskab og komfur, har hver etage på kollegiet sit helt eget fælleskøkken, som deles af de 12 beboere, der bor på hver etage. Her samles beboerne for fællesspisning, spil aftener, fester osv. Fælleskøkkenerne er alle udstyret med komfur, opvaskemaskine, køleskab, fryser og alt andet et køkken nu har brug for. Hvert køkken har også deres egen balkon med borde og stole. Stueetagerne har deres eget terrasseområde.

Man kan benytte fælleskøkkenet til private arrangementer, såfremt det er varslet til sine naboer. Her er kultur for at gøre rent efter sig selv og tage hensyn til sine naboer.

Det er beboernes ansvar at holde deres fælles køkken rent og ryddeligt, hvilket betyder, at hvert køkken skal lave en rengøringsplan for at sikre, at dette overholdes. Manglende rengøring af fælleskøkkenerne kan medføre en bøde, og flere tilfælde af manglende rengøring kan resultere i, at køkkenet lukkes for beboerne. Det er derfor meget vigtigt, at disse holdes rene og at rengøringsplanen overholdes!

Vaskerum


Kollegiet har eget vaskerum, som er placeret i kælderen i Blok A. Vaske faciliteterne omfatter 4 vaskemaskiner og 2 tørretumblere. Det er muligt at reservere op til to vaskemaskiner i 2 timer ad gangen, dog vil denne reservation blive annulleret, hvis maskinen ikke er i brug efter 15 minutter. Hver beboer modtager en vaskechip, når de flytter ind, som giver dem mulighed for at benytte konsollen i vaskerummet, der giver adgang til maskinerne. Det er ikke nødvendigt at fylde penge på din vaskechip eller konto, vaskeudgifterne lægges blot oven i din husleje hver måned.

 

Festlokale og bar


Fest/mødelokalet er det centrale samlingspunkt for kollegiets beboere. Lokalet er på over 120 m². Lokalet har følgende faciliteter, som beboerne selv har bygget, Bar, Palle Lounge, scene og dansegulv samt et rum beklædt med kridttavle malling, hvor man kan  tegne og skrive hvad man vil. Event gruppen vedligeholder lokalet og afholder forskellige former for arrangementer så der er noget sjovt for alle. 

Det er muligt at booke festlokalet til fælles eller private arrangementer mod et mindre gebyr. For mere information om booking, kontakt eventgruppen på emdrup.events@gmail.com.

 

Udearealer


Alle tre bygninger på kollegiet er omgivet af græsplæner, hvor det er almindeligt at se beboere hænge ud og spise sammen udenfor i sommermånederne. Udearealerne bruges også til eksempelvis sport. Der er en basketballkurv placeret på det asfalterede område på den østlige side af grunden og et fodboldmål i haveområdet mellem blok B og C. Dette område har også nogle højbede, som er plantet og vedligeholdt af vores Havegruppe. Her finder man friske krydderurter til fri afbenyttelse.

Beboerne har adgang til en række udendørs møbler såsom bænke, stole, borde og en grill.

Grill


Grillen og tilhørende udstyr såsom grillstarter og køkkenredskaber kan "lejes" ved at betale et depositum på 100 kr., som returneres, når grillen er rengjort. For mere information kontakt venligst beboerrådet på theresidents.council@gmail.com eller via vores Facebook-side.

 

Fitness


Kollegiet har sit eget fitnessrum, som er placeret i kælderen i blok A. Udstyret omfatter frivægte, bænke, håndvægte, et løbebånd, pull up-stænger og modstandsbånd. Alle beboere kan benytte fitnessrummet, og det er ganske gratis. Det er dog vigtigt, at beboerne holder fitnessrummet rent og ikke fjerner noget udstyr derfra.